Perinteinen kaalikeitto

1098

1 L

Espiritu de Chile Cabernet Carmenere Shiraz kartonkitölkki

Chile

-%

1098

1 L

Espiritu de Chile Cabernet Carmenere Shiraz kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

400 g naudan jauhelihaa

800 g valkokaalia

1 sipulia

3 valkosipulin kynttä

1 tl paprikajauhetta

suolaa

3 porkkanaa

n. 1,5 l vettä

2 lihaliemikuutiota

10 kokonaista maustepippuria

2 laakerinlehteä

2 tl meiramia

 

persiljaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Edullista kotiruokaa kaalista!

 

1. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkanat.

 

2. Ruskista jauheliha isossa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja porkkanat. Kuullota hetki. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

 

3. Kaada vesi kattilaan ja kiehauta. Mausta lihaliemikuutioilla, pippureilla ja laakerinlehdillä. Sekoita joukkoon kaalisuikaleet. Anna kiehua kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes kaali on kypsää.

 

4. Mausta lopuksi meiramilla ja tarkista maku. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa ja tarjoa rapean leivän kanssa!

 

Valmistusaika: 1 t
Annosmäärä: 6-8

Noin 1€ per annos