Parempi makaronilaatikko

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

400 g makaronia

400 g naudan jauhelihaa

1 sipuli

1 valkosipuli

ripaus suolaa ja pippuria

2 tl basilikaa

2 tl timjamia

150g koskenlaskijaa

1 l vettä + 2 lihaliemikuutiota

juustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Klassikkojen klassikko – MAKARONILAATIKKO! Makaronilaatikon munamaito jakaa mielipiteitä, joten tällä kertaa tehdään parempi makaronilaatikko, jossa munamaito vaihtuu koskenlaskijaan.

 

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta vedet pois.

 

2. Kuori ja hienonna sipulit.

 

3. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää sipulit pannulle. Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

 

4. Kuumenna 1 l vettä ja lisää joukkoon 2 lihaliemikuutiota sekä paloiteltu koskenlaskija. Sekoita, kunnes seos on tasaista.

 

5. Sekoita jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan. Kaada päälle juusto-lihaliemi.

 

6. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

 

Valmistusaika: 1 h
Annosmäärä: 6

Noin 1,50€ per annos