Ainekset
haluttu määrä keitettyä riisiä (jämäriisit)
2 valkosipulinkynttä
1 ps (180g) katkarapuja
1 nippu kevätsipulia
1 chili
1 sitruuna
korianteria koristeluun
suola, pippuri, paprikajauhe
soijakastike
öljyä paistamiseen
VALMISTUSOHJE
Paistettu riisi on maukas annos, joka syntyy yllättävän helposti vaikkapa edellisen päivän ylijäämäriiseistä. Varaa 2dl riisiä per henkilö, eli esimerkiksi 8 dl kypsää riisiä käyttämällä saat annokset neljälle henkilölle.
1. Laita pannulle öljyä ja paista valkosipulia. Lisää riisit ja mausta soijakastikkeella.
2. Lisää kevätsipulia ja chiliä sekä sulatetut katkaravut. Mausta sitruunan mehulla, suolalla, pippurilla ja paprikamausteella.
3. Koristele annos sitruunalohkolla ja korianterilla. Se oli siinä!
Valmistusaika: 20 min