Ainekset
1 pkt (500g) torttutaikina
1 kananmuna
1 pötkö vuohenjuustoa
1 prk paholaisenhilloa
VALMISTUSOHJE
Joulutorttujen täytteissä voi käyttää mielikuvitusta! Tässä suolaisessa tortussa on käytetty paholaisenhilloa sekä vuohenjuustoa, eikä tämä torttu rajoitu pelkästään jouluun, vaan maistuu ympäri vuoden.
1. Ota torttutaikina sulamaan. Asettele taikinalevyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja leikkaa tortut haluamaasi muotoon.
2. Voitele tortut munalla ja laita keskelle paholaisenhilloa sekä viipale vuohenjuustoa. Paista uunissa 225-asteessa noin 10-15 min.
3. Lisää vielä paiston jälkeen paholaisenhilloa.
Annosmäärä: 10 torttua
Valmistusaika: 30 min