Paholaisen vuohenjuustotortut

3199

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

3199

3 L

Espíritu de Chile Gewürztraminer Semillon hanapakkaus

Chile

-%

Ainekset

1 pkt (500g) torttutaikina

1 kananmuna

1 pötkö vuohenjuustoa

1 prk paholaisenhilloa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Joulutorttujen täytteissä voi käyttää mielikuvitusta! Tässä suolaisessa tortussa on käytetty paholaisenhilloa sekä vuohenjuustoa, eikä tämä torttu rajoitu pelkästään jouluun, vaan maistuu ympäri vuoden.

 

1. Ota torttutaikina sulamaan. Asettele taikinalevyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja leikkaa tortut haluamaasi muotoon.

 

2. Voitele tortut munalla ja laita keskelle paholaisenhilloa sekä viipale vuohenjuustoa. Paista uunissa 225-asteessa noin 10-15 min.

 

3. Lisää vielä paiston jälkeen paholaisenhilloa.

 

Annosmäärä: 10 torttua

Valmistusaika: 30 min

Spread the love