Paholaisen munat

1399

750 ml

Pizzolato Spumante Organic Pinot Grigio Extra Brut

Italia > DOC Delle Venezie

-%

1399

750 ml

Pizzolato Spumante Organic Pinot Grigio Extra Brut

Italia > DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

10 kananmunaa

1 prk paholaisenhilloa

2 rkl majoneesia

1 sitruuna

1 tl sriracha-chilikastiketta

paprikajauhetta

suolaa ja pippuria

ruohosipulia koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Paholaisen munat on hauska ja edullinen alkupala tarjolle esimerkiksi juhliin. Tässä reseptissä täyte saa makua paholaisen hillosta, jossa yhdistyy lempeä tulisuus ja makeus. 

 

1. Keitä kananmunat kypsiksi n. 8-10 minuuttia. Kannattaa keittää reilusti munia, sillä osa munista voi mennä rikki, kun niitä kuorii ja leikkaa.

 

2. Leikkaa kypsät kananmunat puoliksi ja kaiverra keltuaiset ulos.

 

3. Aseta kananmunan puolikkaat tarjoiluastiaan. Sekoita kulhossa keltuaiset, majoneesi, sitruunan mehu, paholaisen hillo sekä sriracha-kastiketta. Mausta vielä suolalla ja pippurilla.

 

4. Täytä kananmunat keltuaistäytteellä. Ripottele päälle paprikajauhetta ja koristele esimerkiksi ruohosipulilla.

 

Annosmäärä: 10 munasta saa 20 suupalaa.

Valmistusaika: 30 min

 

Spread the love