Moskovanpata

998

750 ml

Casa Santos Lima Fortíssimo

Portugali>Vinho Regional Lisboa

998

750 ml

Casa Santos Lima Fortíssimo

Portugali>Vinho Regional Lisboa

Ainekset

3 rkl auringonkukkaöljyä paistamiseen vettä sen verran, että ainekset peittyvät kattilassa 1 kg naudan ulkopaistia 2 keltasipulia 2 valkosipulinkynttä 3 maustekurkkua 1 tl paprikajauhetta ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria rouheena ½ tl cayennepippuria 2 Fond du Chef Beef lihafondinappia 170 g sinihomejuustoa murusteltuna (1 paketti) 120 g smetanaa (1 purkki)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kuutioi liha noin tulitikkuaskin kokoisiksi kuutioiksi.

Kuori ja pilko sipulit, kuutioi maustekurkut.

Kuullota uuninkestävässä kattilassa sipulit ja mausteet öljyssä.

Paista lihakuutiot paistinpannulla öljyssä siten, että ne saavat väriä, mutta älä kypsennä niitä kokonaan. Lihojen on tarkoitus kypsyä hitaasti uunissa.

Lisää kattilaan sipulien ja mausteiden joukkoon lihakuutiot sekä kaikki loput ainekset. Sekoita hyvin ja kypsennä 175 asteisessa uunissa 1½ tuntia. Voit myös suurustaa pataa Maizenan avulla jos haluat vielä paksumman koostumuksen.

Nautitaan tuoreen patongin ja perunoiden kanssa.

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi