Moskovanpata

1097

750 ml

Casa Santos Lima Fortíssimo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1097

750 ml

Casa Santos Lima Fortíssimo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

3 rkl auringonkukkaöljyä paistamiseen
vettä sen verran, että ainekset peittyvät kattilassa
1 kg naudan ulkopaistia
2 keltasipulia
2 valkosipulinkynttä
3 maustekurkkua
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria rouheena
½ tl cayennepippuria
2 Fond du Chef Beef lihafondinappia
170 g sinihomejuustoa murusteltuna (1 paketti)
120 g smetanaa (1 purkki)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuutioi liha noin tulitikkuaskin kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja pilko sipulit, kuutioi maustekurkut.

 

2. Kuullota uuninkestävässä kattilassa sipulit ja mausteet öljyssä.

 

3. Paista lihakuutiot paistinpannulla öljyssä siten, että ne saavat väriä, mutta älä kypsennä niitä kokonaan. Lihojen on tarkoitus kypsyä hitaasti uunissa.

 

4. Lisää kattilaan sipulien ja mausteiden joukkoon lihakuutiot sekä kaikki loput ainekset. Sekoita hyvin ja kypsennä 175 asteisessa uunissa 1½ tuntia. Voit myös suurustaa pataa Maizenan avulla jos haluat vielä paksumman koostumuksen.

 

Nautitaan tuoreen patongin ja perunoiden kanssa.

 

Valmistusaika: 2h

Annosmäärä: 6-8

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi