Miso-paahdettu romanesco ja porsaan kassler

2998

3 L

Setencostas Fresh & Fruity hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

2998

3 L

Setencostas Fresh & Fruity hanapakkaus

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

1/2 romanesco-kaali
1 rkl vaaleaa misoa
0,5 dl öljyä
1 sitruunan mehu
1 rkl valkosipulimurskaa
1 punainen chili
suolaa ja mustapippuria
1 porsaan kasslerpihvi
1 dl kuutioitua emmentalia
1 kourallinen salaattisekoitusta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 175C asteeseen ja vuoraa uunipelti valmiiksi leivinpaperilla.

 

2. Leikkaa romanesco pitkittäin puoliksi ja säilö toinen puolikas seuraavaa käyttökertaa varten jääkaappiin. Sekoita misotahna, öljy, sitruunanmehu, valkosipulimurska ja viipaloitu chili tahnaksi. Mausta tahna suolalla ja pippurilla. Nypi puolikkaan kaalin nuput astiaan ja mausta tahnalla. Paahda uunissa noin 20 minuuttia.

 

3. Paista sillä aikaa kasslerpihviä kuumalla pannulla molemmin puolin noin 5 minuuttia. Madalla lämpöä ja jatka kypsentämistä kannen alla vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

4. Nauti paahdetuista miso-romanescoista salaatin, viipaloidun kasslerpihvin ja juustokuutioiden kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 1