Ainekset
1 prk vihreitä oliiveja
1 prk tummia oliiveja
1 dl oliiviöljyä
1 tl oreganoa
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
2 rkl vaahterasiirappia
1/2 sitruunan mehut
1/2 appelsiinin mehut
VALMISTUSOHJE
Oliivit sopivat sellaisenaan naposteltavaksi viinin kyljelle! Voit myös lisätä oliiveja salaatin joukkoon.
1. Valuta oliivit ja kaada isoon kulhoon. Lorauta päälle oliiviöljyä sekä lisää mausteet (oregano, rosmariini ja timjami)
2. Purista oliivien päälle appelsiinin sekä sitruunan mehua. Lisää joukkoon muutama sitruunan sekä appelsiinin viipale makua antamaan.
3. Lisää oliivien joukkoon vielä vaahterasiirappi ja sekoita. Laita kelmu päälle ja laita oliivit jääkaappiin maustumaan pariksi tunniksi tai yön yli.
Valmistusaika: 15 min + maustuminen