Mansikkasalsa ja nachot

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

1049

1 L

Espiritu de Chile Fresh & Fruity Sauvignon Blanc Kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

0,5 L tuoreita mansikoita
2 avokadoa
1 punasipuli
1 chili
1 lime
1 tl suolaa
1 rkl ruskeaa sokeria
1 rkl oliiviöljyä
tuoretta korianteria

1 pussi nachoja

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mansikkasalsa nachoilla on erikoisuus, joka kannattaa kokeilla! Ihana naposteltava tai alkupala, joka maistuu etenkin kesällä kotimaisista mansikoista valmistettuna.

 

1. Pilko mansikat ja avokadot noin arpakuution kokoisiksi kuutioiksi. Silppua kuorittu punasipuli ja siemenkodaton makea chili. Sekoita molemmat mansikoiden joukkoon ja raasta päälle limen kuoret ja purista mehut. Mausta suolalla, ruskealla sokerilla ja oliiviöljyllä. Anna maustua jääkaapissa noin 20 minuuttia suljetussa astiassa.

 

2. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria ja viimeistele tuoreella korianterilla. Tarjoa nachojen kera.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4