Makkarastroganoff

1149

750 ml

Villarini Nero d’Avola Organic

Italia >IGT Terre Siciliane

-%

1149

750 ml

Villarini Nero d’Avola Organic

Italia >IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

500 g lenkkimakkaraa
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk (70 g) tomaattisosetta
1 tl sokeria
1 rkl sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
3 dl lihalientä
1 dl maustekurkun lientä
2 rkl vehnäjauhoja
120 g smetanaa
150 g maustekurkkuja

 

tuoretta persiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Makkarastroganoffissa maistuu suolakurkku.

 

1. Kuori ja kuutioi makkarat, sekä kuori ja hienonna sipuli.

 

2. Ruskista makkarat öljyssä ja nosta syrjään.

 

3. Kuullota sipuleita hetken aikaa. Lisää joukkoon ruskistetut makkarat, tomaattisose, mausteet, lihaliemi sekä maustekurkun liemi, johon on sekoitettu vehnäjauho. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

 

4. Lisää joukkoon smetana ja kuutioi sekaan maustekurkku. Anna hautua 5-10 minuuttia.

 

Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi persiljaa ja tarjoile keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai pastan kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4