Lohi ja kukkakaaligratiini

1049

750 ml

LAB Reserva Arinto Chardonnay

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1049

750 ml

LAB Reserva Arinto Chardonnay

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

4 kpl lohi medaljonki

suolaa ja pippuria

sitruunan viipaleita

 

KUKKAKAALIGRATIINI

2 kukkakaalia

1 kasvisliemikuutio

2 dl kuohukerma

1 ps juustoraastetta (cheddar-mozzarella)

1 dl parmesaaniraaste

1 dl korppujauho

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kukkakaaligratiini on herkullinen lisuke – yhdistä se esimerkiksi lohelle!

 

1. Paloittele kukkakaali ja keitä n. 5 minuuttia. Mausta vesi kasvisliemikuutiolla. Valuta vesi pois ja laita kukkakaalit uunivuokaan.

 

2. Kuumenna kattilassa kuohukerma ja lisää joukkoon juustoraaste. Mausta pippurilla ja halutessasi myös muskottipähkinällä. Lisää suolaa maltillisesti, sillä juusto on suolaista.

 

3. Kaada kukkakaalien päälle kerma-juustoseos ja ripottele päälle vielä korppujauhoja sekä parmesaanijuustoa.

 

4. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 min ja tarjoile paistetun lohen kanssa!

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 45 min

Spread the love