Lohi ja kukkakaaligratiini

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

4 kpl lohimedaljonki

suolaa ja pippuria

sitruunan viipaleita  

 

KUKKAKAALIGRATIINI

2 kukkakaalia

1 kasvisliemikuutio

2 dl kuohukerma

1 ps juustoraastetta (cheddar-mozzarella)

1 dl parmesaaniraaste

1 dl korppujauho

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kukkakaaligratiini on herkullinen lisuke – yhdistä se esimerkiksi lohelle!

 

1. Paloittele kukkakaali ja keitä n. 5 minuuttia. Mausta vesi kasvisliemikuutiolla. Valuta vesi pois ja laita kukkakaalit uunivuokaan.

 

2. Kuumenna kattilassa kuohukerma ja lisää joukkoon juustoraaste. Mausta pippurilla ja halutessasi myös muskottipähkinällä. Lisää suolaa maltillisesti, sillä juusto on suolaista.

 

3. Kaada kukkakaalien päälle kerma-juustoseos ja ripottele päälle vielä korppujauhoja sekä parmesaanijuustoa.

 

4. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 min ja tarjoile paistetun lohen kanssa!

 

Annosmäärä: 6

Valmistusaika: 45 min

Spread the love