Ainekset
400 g naudan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 dl kermaa
1 kananmuna
1 dl suikaloituja punajuuria
1 rkl kaprista
1 sipuli
1 tl valkopippuria
suolaa
VALMISTUSOHJE
Lindströmin pihvit ovat perinteinen herkkuruoka, joka saa värinsä punajuurista. Kaiken kruunaa pihvin paistaminen ja rapea pinta.
1. Sekoita jauhot sekä kerma yhteen ja jätä turpoamaan suurin piirtein 10 minuutiksi.
2. Sekoita mukaan yksi kananmuna sekä suola ja pippuri.
3. Hienonna sipuli pieneksi terävällä veitsellä ja kuullota sen jälkeen paistinpannulla.
4. Sekoita kuullotettu sipuli, punajuurert jauheliha sekä kapris taikinamassaan.
5. Muotoile haluamasi kokoisiksi pihveiksi ja paista rapeaksi pannulla aidossa voissa.
6. Voit tarjoilla valmiit pihvit joko salaatin, perinteisen perunamuusin tai lohkoperunoiden kanssa.
Valmistusaika: 45min
Annosmäärä: 4