Lihamureke fetalla

1198

750 ml

Piedemonte Reserva

Espanja >DO Navarra

-%

1198

750 ml

Piedemonte Reserva

Espanja >DO Navarra

-%

Ainekset

400g jauhelihaa

2 kpl kananmunia

2 dl vettä tai ruokakermaa

1 dl korppujauhoja

100g fetajuustoa

1 kpl silputtua sipulia

2 kpl valkosipulinkynsiä

jauhelihamaustetta

paprikajauhetta

oreganoa

suolaa ja pippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Täytetty lihamureke on helppoa uuniruokaa, jota voit helposti muokata oman mielen mukaan! 

 

1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Sekoita mausteet, korppujauho sekä neste sekaisin ja anna turvota noin 2 minuuttia. Sekoita tämän jälkeen joukkoon sipuli ja valkosipuli.

 

2. Lisää joukkoon jauheliha sekä kananmunat ja sekoita tasaiseksi.

 

3. Levitä seos leivinpaperin päälle levyksi ja asettele fetajuustot toiselle sivulle. Rullaa leivinpaperin avulla aloittaen siltä sivulta, jossa täytteet ovat. Aseta rulla tämän jälkeen uunipellille sauma alaspäin.

 

4. Anna kypsyä uunissa noin 20-45 minuuttia.

 

Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kera!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 60 min

Noin 1,50€ per annos