Kuningaskatkaravut ja valkosipulivoi

1399

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio

Italia > DOC Venezia

-%

1399

750 ml

Pizzolato Organic Pinot Grigio

Italia > DOC Venezia

-%

Ainekset

2 pkt (à 300 g) kuningaskatkarapuja (pakaste)

 

VALKOSIPULIVOI
100 g voita sulatettuna
3-4 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl sitruunanmehua
1/4 tl suolaa
1/2 rkl sriracha-kastiketta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeiden mukaan.

 

2. Laita grilli päälle tai vaihtoehtoisesti uuni 200 asteeseen. Valmista tässä välissä valkosipulivoi sekoittamalla ainekset keskenään.

 

3. Grillaa sulatettuja rapuja uuniin ylätasolla grillivastuksella tai grillissä noin viisi minuuttia. Valele rapuja valkosipulivoilla grillauksen aikana, esim. minuutin välein ja kääntele muutaman kerran grillauksen aikana.

 

Tarjoa kuningaskatkaravut raikkaan salaatin ja valkosipulivoin kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4