Kookos-rapupopperit ja ruskeavoi-majoneesi

2599

2199

750 ml

Creation Chardonnay 2016

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

-15%

2599

2199

750 ml

Creation Chardonnay 2016

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

-15%

Ainekset

1 pussi leivitettyjä katkaravunpyrstöjä (pakaste)
1 kananmuna
2 dl kookoshiutaleita

 

RUSKEAVOI-MAJONEESI
100 g voita
1 valkosipulinkynsi
2 dl majoneesi

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 220C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla valmiiksi. Voit myös paistaa kookos-rapupopperit Airfryerissa.

 

2. Sekoita kananmunan rakenne rikki lautasella ja kasta jäiset ravunpyrstöt kananmunassa. Levitä toiselle lautaselle kookoshiutaleet ja paneroi leivitetyt ravunpyrstöt hiutaleissa. Siirrä uunipellille ja paista uunissa rapeaksi noin 20 minuuttia.

 

3. Kiehauta voi ja pilkottu valkosipuli kattilassa. Sekoittele ja varo ettei voi kuitenkaan pala, pelkästään ruskistuu! Ruskistetun voin tunnistaa ihanasta pähkinäisestä tuoksusta. Nosta valkosipuli pois, anna jäähtyä hetki ja lisää jäähtynyt voi majoneesin joukkoon.

 

4. Nauti rapeat ja herkulliset kookos-rapupopperit ruskeavoi-majoneesin kanssa.

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 1