Kookos-rapupopperit ja ruskeavoimajoneesi

2498

750 ml

Creation Chardonnay

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

2498

750 ml

Creation Chardonnay

Etelä-Afrikka > WO Walker Bay

Ainekset

1 pussi leivitettyjä katkaravunpyrstöjä (pakaste) 1 kananmuna 2 dl kookoshiutaleita RUSKEAVOIMAJONEESI: 75 g voita 1 valkosipulinkynsi 1 keltuainen suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 220C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla valmiiksi.

2. Sekoita kananmunan rakenne rikki lautasella ja kasta jäiset ravunpyrstöt kananmunassa. Levitä toiselle lautaselle kookoshiutaleet ja paneroi leivitetyt ravunpyrstöt hiutaleissa. Siirrä uunipellille ja paista uunissa rapeaksi noin 20 minuuttia.

3. Kiehauta voi ja pilkottu valkosipuli kattilassa. Siivilöi puhtaan rätin ja siivilän läpi valkosipuli ja karamellisoitunut hera pois. Anna jäähtyä hetki. Vatkaa voi ohuena nauhana kaataen, kokoajan voimakkaasti sekoittaen keltuaisten joukkoon. Majoneesi ei emulgoidu eli sakene jos kaadat kaiken voin kerralla keltuaisen joukkoon. Mausta majoneesi suolalla.

4. Nauti rapeat ja herkulliset kookos-rapupopperit ruskeavoimajoneesin ja kenties vaikka ranskanperunoiden kanssa.

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 1
Erikoistyövälineet: siivilä + puhdas talouspyyhe/rätti