Klassinen pyttipannu

629

375 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah 375ml

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

629

375 ml

LAB Reserva Touriga Nacional Cabernet Sauvignon Syrah 375ml

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

800 g perunoita
800 g makkaraa
2 sipulia
voita paistamiseen
suolaa
valko- tai mustapippuria
persiljasilppua
4 kananmunaa

 

maustekurkkuja ja tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Jäikö eiliseltä keitettyjä perunoita? Käytä keitetyt perunat pyttipannuun! Pyttipannu on ihanteellinen ruoka, koska sitä voi varioida sen mukaan mitä jääkaapista löytyy.

 

1. Kuutioi perunat ja makkarat. Kuori ja hienonna sipuli.

 

2. Paista perunakuutioita runsaassa voissa, kunnes ne ovat kypsiä.

 

3. Ota perunat pois pannulta ja paista makkarapalat voissa rapeiksi. Siirrä makkarat sivuun odottamaan.

 

4. Kuullota sipulia ja lisää pannulle paistetut perunat ja makkarat. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.

 

5. Paista pyttipannun seuraksi kananmunat, mutta paista vain yhdeltä puolelta, jotta keltuainen jää sisältä juoksevaksi. Laita joko pyttipannun päälle tai viereen lautaselle.

 

Ripottele pinnalle silputtua tilliä, ja tarjoile maustekurkkujen kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 6