Kesäsalaatti

1798

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune Les Prieurés

Ranska >Bourgogne

-%

1798

750 ml

Bouchard Hautes-Côtes de Beaune Les Prieurés

Ranska >Bourgogne

-%

Ainekset

1 pussi salaattisekoitusta
1 rasia vadelmia
1 rasia boysenmarjoja
3 kypsää viikunaa
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 paketti Ricottaa
1 paketti ilmakuivattua kinkkua
balsamicoa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele salaattipohja pesemällä salaattisekoitus ja kuivaamalla se salaattilingolla. Tarkista, ettei marjojen sekaan ole eksynyt yhtään huonoa yksilöä ja leikkaa marjat puoliksi. Siivuta viikuna kuorineen.

 

2. Kokoa annokset: Rullaa kevyesti sormesi ympärille yksi kerrallaan ilmakuivattu kinkku, ja asettele ilmavasti tarjoilulautaselle. Lisää päälle kaikki salaatin ainekset niin, että kinkkujen ruusukkeet jäävät näkyviin.

 

3. Ripottele päälle marjat, paahdetut siemenet ja revitty ricotta. Tarjoile salaatti balsamicon kanssa.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4
Erikoistyövälineet: salaattilinko