Kesäsalaatti

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 pussi salaattisekoitusta
1 rasia vadelmia
1 rasia boysenmarjoja
3 kypsää viikunaa
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 paketti mozzarellaa
1 paketti ilmakuivattua kinkkua
balsamicosiirappia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rosan viiniasiantuntijoiden suosikkisalaatti! Tässä annoksessa on kerätty hauskasti juustolaudan parhaimmat palat salaatin muotoon.

 

1. Valmistele salaattipohja pesemällä salaattisekoitus ja kuivaamalla se salaattilingolla. Tarkista, ettei marjojen sekaan ole eksynyt yhtään huonoa yksilöä ja leikkaa marjat puoliksi. Siivuta viikuna kuorineen.

 

2. Kokoa annokset: Rullaa kevyesti sormesi ympärille yksi kerrallaan ilmakuivattu kinkku, ja asettele ilmavasti tarjoilulautaselle. Lisää päälle kaikki salaatin ainekset niin, että kinkkujen ruusukkeet jäävät näkyviin.

 

3. Ripottele päälle marjat, paahdetut siemenet ja mozzarella. Tarjoile salaatti balsamicon kanssa.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4