Nokkospasta

1399

750 ml

Pizzolato Spumante Organic Pinot Grigio Extra Brut

Italia > DOC Delle Venezie

-%

1399

750 ml

Pizzolato Spumante Organic Pinot Grigio Extra Brut

Italia > DOC Delle Venezie

-%

Ainekset

250 g tuorepastaa luomuna
1 l pieniä nokkosen versoja (ryöpätään)
100 g vegaanista sulatejuustoa
1,5 dl kaurakermaa
5 kevätsipulia
2 valkosipulinkynttä
5 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä luomuna
hieman basilikaa
1 tl rouhittua mustapippuria
suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Laita pastaan pinaatin sijasta superruokaa – nokkosta!

 

1. Kuumenna rypsiöljy paksupohjaisessa kasarissa. Kuullota ensin silputut valko- ja kevätsipulit, lisää ryöpätyt ja pilkotut nokkoset sekä saksittu basilika.

 

2. Kaada kerma kasariin ja hauduta hetki. Lisää lopuksi sulatejuusto pieninä nokareina ja kääntele seosta puuhaarukalla. Mausta vastarouhitulla mustapippurilla ja ripauksella suolaa.

 

3. Keitä pasta ja valuta hyvin. Sekoita kastike valmiiseen pastaan.

 

Tarjoile vaalean leivän kanssa!

 

Valmistusaika: 30min

Annosmäärä: 4

Teksti:Heikki Remes