Kermainen maksakastike

1349

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

1349

750 ml

Viva Valentina Sangiovese Organic

Italia

-%

Ainekset

500 g naudan maksaa
1 sipuli
1 porkkana
2 rkl vehnäjauhoja
mustapippuria
1/2 tl chilijauhetta
suolaa
1 dl kermaa
5 dl vettä
voita

persiljaa

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Maksakastike on perinteistä kotiruokaa. Kermaisuus pehmentää maksan makua mukavasti ja perunamuusin sekä puolukkahillon kanssa maksakastike on herkkua!

 

1. Poista maksasta kalvot ja leikkaa paloiksi. Hienonna sipuli ja raasta porkkana.

 

2. Ruskista ensin maksapaloja kevyesti pannulla voissa. Lisää vielä voita ja pari ruokalusikallista jauhoja. Lisää pannulle vesi, sipuli, porkkana ja mausteet.

 

3. Anna hautua noin puolisen tuntia hyvin miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi kerma ja anna hiljalleen kypsyä vielä noin 10 minuuttia.

 

Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja puolukkahillon kera, ja koristele annos tuoreella persiljalla.

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4

Noin 1,80€ per annos