Kermainen maksakastike

2299

1,5 l

Villa Valentina Organic Sangiovese hanapakkaus

Italia > IGT Puglia

2299

1,5 l

Villa Valentina Organic Sangiovese hanapakkaus

Italia > IGT Puglia

Ainekset

500 g naudan maksaa 1 sipuli 1 porkkana 2 rkl vehnäjauhoja mustapippuria chilijauhetta suolaa 1 dl kermaa 5 dl vettä voita Persiljaa koristeluun    

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Maksakastike on todellista kotiruokaa. Kermaisuus pehmentää maksan makua mukavasti ja perunamuusin ja puolukkahillon kera maksakastike on arkiherkkua. Kukapa ei lapsena olisi maksakastiketta maistanut. Tämä on yksi niistä ruoista, joita on silloin tällöin pakko saada. Mutta parhaaseen lopputulokseen päästääksesi kannattaa katsoa oiva resepti ja maksakastike onnistuu varmasti.

Poista maksasta kalvo ja leikkaa paloiksi. Ruskista ensin maksapaloja kevyesti pannulla voissa. Lisää vielä voita ja pari ruokalusikallista jauhoja. Lisää pannulle vesi, sipuli, porkkana ja mausteet.

Anna hautua noin puolisen tuntia hyvin miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi kerma ja anna hiljalleen kypsyä vielä noin 10 minuuttia.
Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja puolukkahillon kera!

Valmistusaika: 30 min
Annos neljälle