Kermainen lohi-mangoldipasta

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

250 g (1 paketti) tuorepastaa
1 keltasipuli
valkosipulinkynsi
300 g lohikuutioita
voita ja öljyä paistamiseen
2 dl kermaa
ripaus suolaa ja pippuria
100 g mangoldia
basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lohta, mangoldia ja pastaa! Maukas yhdistelmä, jonka kruunaa kerma ja tuore basilikaLohi kypsennetään paistamalla ja joukkoon lisätään kerma ja mausteet.

 

1. Keitä pasta valmiiksi. Voit käyttää tuorepastaa tai muuta haluamaasi pastaa.

 

2. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa ja lisää pannulle lohikuutiot, kun sipulien rakenne on pehmennyt. Paista lohikuutioita varovasti sekoitellen muutama minuutti, kunnes niiden pinta on saanut kunnolla väriä. Lisää pannulle kerma ja mausteet. Kiehauta.

 

3. Siivilöi pasta suoraan lohikastikkeen joukkoon.

 

4. Viimeistele kermainen lohipasta sekoittamalla joukkoon tuore mangoldi ja basilika. Mangoldin tilalla voit vaihtoehtoisesti käyttää myös pinaattia, ryöpättyä nokkosta tai pak choita. Nauti sellaisenaan tai herkuttele esimerkiksi tuoreen leivän ja ruskistetun voin kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 2-4

Spread the love