Kermainen lohi-mangoldipasta

1048

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1048

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

400g pastaa
300 g lohikuutioita
voita ja öljyä paistamiseen
2 dl kermaa
suolaa ja pippuria

roseepippuria

1 sitruunan mehu
100 g mangoldia
basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lohta, mangoldia ja pastaa! Maukas yhdistelmä, jonka kruunaa kerma ja tuore basilikaLohi kypsennetään paistamalla ja joukkoon lisätään kerma ja mausteet.

 

1. Keitä pasta valmiiksi. Voit käyttää tuorepastaa tai muuta haluamaasi pastaa.

 

2. Paista pannulla lohikuutiot. Paista lohikuutioita varovasti sekoitellen muutama minuutti, kunnes niiden pinta on saanut kunnolla väriä. Lisää pannulle kerma ja mausteet.

 

3. Yhdistä lohi ja pasta.

 

4. Viimeistele kermainen lohipasta sekoittamalla joukkoon tuore mangoldi. Koristele basilikalla! Mangoldin tilalla voit vaihtoehtoisesti käyttää myös pinaattia, ryöpättyä nokkosta tai pak choita. Nauti sellaisenaan tai herkuttele esimerkiksi tuoreen leivän ja ruskistetun voin kanssa.

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 2-4

Spread the love