Katkarapusalaatti avokadotahnalla

998

750 ml

Setencostas Fresh & Fruity

Portugali > IG Lisboa

-%

998

750 ml

Setencostas Fresh & Fruity

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

salaattisekoitus

1 rs kirsikkatomaatteja

1 punasipuli

180g katkarapuja

4 kananmunaa

 

AVOKADOTAHNA

3 avokadoa

2 valkosipulinkynttä

ranskankerma

suolaa ja pippuria

1 sitruunan mehut

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Simppeli katkarapusalaatti on ihanan kepeä ruoka joka valmistuu käden käänteessä! Tämä annos toimii hyvin myös alkupalana.

 

1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti.

 

2. Valmista avokadotahna: Laita kulhoon avokadot, ranskankerma, valkosipulinkynsi ja purista sitruunasta mehua. Mausta suolalla ja pippurilla ja soseuta.

 

3. Keitä kananmunia.

 

4. Asettele salaattipohja tarjoiluastiaan: salaattia, punasipulia ja tomaattia. Lisää sitten sulatetut katkaravut ja halkaistut kananmunat. Lisää vielä avokadotahnaa annoksen päälle ja koristele halutessasi sitruunan viipaleella.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min + katkarapujen sulatus

Noin 2,50€ per annos

Spread the love