Katkarapu- avokadosalaatti Rhode Island -kastikkeella

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

828

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

2 kg kuorellisia katkarapuja (n. 800 g kuorittuja)
1 sipuli
3 avokadoa
1 kurkku
2 rkl sitruunamehua
1 tl sormisuolaa
mustapippuria
n. 400 g salaattisekoitusta
tillin oksia

 

Rhode Island-kastike
400 g kermaviiliä
1 dl tomaattista chilikastiketta
5-7 tippaa tabascoa
suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1.Kuori katkaravut, jos niissä on kova kuori ja laita ne kulhoon. Lisää kulhoon viipaloitu sipuli ja kuutioitu kurkku. Koverra avokado teelusikalla pois kuorestaan ja paloittele se kulhoon. Sekoita kulhossa olevat ainekset ja lisää joukkoon vielä sitruunamehu, suola ja pippuri.

 

2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

 

3. Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille ja lisää vihannekset päälle. Asettele katkaravut päällimmäiseksi ja koristele tillillä.

 

Tarjoa salaatinkastikkeen, sitruunalohkojen ja rapean patongin kanssa!

 

Annosmäärä: 6-8 annosta
Valmistusaika: 30 min