Ainekset
2 kg kuorellisia katkarapuja (n. 800 g kuorittuja)
1 sipuli
3 avokadoa
1 kurkku
2 rkl sitruunamehua
1 tl sormisuolaa
mustapippuria
n. 400 g salaattisekoitusta
tillin oksia
Rhode Island-kastike
400 g kermaviiliä
1 dl tomaattista chilikastiketta
5-7 tippaa tabascoa
suolaa
VALMISTUSOHJE
1.Kuori katkaravut, jos niissä on kova kuori ja laita ne kulhoon. Lisää kulhoon viipaloitu sipuli ja kuutioitu kurkku. Koverra avokado teelusikalla pois kuorestaan ja paloittele se kulhoon. Sekoita kulhossa olevat ainekset ja lisää joukkoon vielä sitruunamehu, suola ja pippuri.
2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
3. Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille ja lisää vihannekset päälle. Asettele katkaravut päällimmäiseksi ja koristele tillillä.
Tarjoa salaatinkastikkeen, sitruunalohkojen ja rapean patongin kanssa!
Annosmäärä: 6-8 annosta
Valmistusaika: 30 min