Karjalanpaisti

1399

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

1399

750 ml

Bonpas Côtes du Rhône

Ranska >AC Côtes-du-Rhône

-%

Ainekset

800 g karjalanpaistilihaa

4 kpl porkkanoita

1-2 sipulia

10 mustapippuria

ripaus suolaa

1 lihaliemikuutio

lisukkeeksi keitetyt perunat

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Karjalanpaisti on helppo ja juhlava ruoka, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullista!

 

1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tuntia ennen.

 

2. Ruskista ensin lihakuutiot muutamassa osassa paistinpannulla. Mausta suolalla sekä pippurilla ja siirrä sitten isompaan kattilaan.

 

3. Viipaloi sipuli ja porkkana ja lisää ne kattilaan. Kaada päälle vettä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Lisää kokonaiset pippurit, lihaliemikuutio sekä laakerin lehdet.

 

4. Kypsennä pataa aluksi 200 asteessa 30 min. Alenna sitten uunin lämpötilaa 150 asteeseen ja laita pataan kansi päälle. Jatka kypsentämistä vielä noin 2-3 tuntia.

 

Tarjoa karjalanpaisti keitettyjen perunoiden kera!

 

Valmistusaika: noin 3 tuntia

Annosmäärä: 6-8

 

Viinisuositus: Bonpas Côtes du Rhône

Spread the love