Juustoiset punajuuri-pestokeksit

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

2 punajuurta

2 valkosipulinkynttä

pinjansiemeniä

1 pnt basilikaa

1,5 dl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria

50 g parmesaania

keksejä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 200°C asteeseen.

 

1. Kuori ja kuutioi punajuuri. Laita punajuurikuutiot uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä, kunnes ne ovat mukavan pehmeitä.

 

2. Kuumenna pannu, ja paahda pinjansiemeniä hetken aikaa, kunnes ne ovat kevyesti kauniin ruskeita. Kuori valkosipuli.

 

3. Laita kypsät punajuuret, valkosipuli, pinjansiemenet, basilika, oliiviöljy ja juusto tehosekoittimeen. Aja tasaiseksi, ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.

 

Tarjoile haluamiesi keksien päällä ja koristele pinjansiemenillä ja juustoraasteella. Pesto on parhaimmillaan, kun valmistat sen etukäteen ja annat tekeytyä jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavan päivään.

 

Valmistusaika: 45min

Annosmäärä: 4