Joulutortut lohitäytteellä

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

Ainekset

1 pkt (500g) torttutaikina

1 kananmuna

1 pkt (150g) graavilohta

nippu tilliä

 

LOHITÄYTE

1 pkt (200g) kylmäsavulohi -tuorejuusto

1 punasipuli

2 rkl kapriksia

1 limen mehu

tuoretta tilliä

suolaa ja pippuria

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Oletko jo maistanut suolaisia joulutorttuja? Näissä tortuissa raikas lohitäyte lisätään vasta paistamisen jälkeen!

 

1. Ota torttutaikina sulamaan. Asettele taikinalevyt leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja leikkaa tortut haluamaasi muotoon.

 

2. Voitele tortut munalla ja paista uunissa 225-asteessa noin 10-15 min.

 

3. Tällä välin valmistele lohitäyte. Yhdistä kylmäsavulohi-tuorejuusto, pilkottu punasipuli sekä kapriksia. Mausta tillillä ja sitruunan mehulla. Sekoita hyvin, maista ja lisää maustetta tarpeen mukaan.

 

4. Laita torttujen päälle lohitäyte ja kruunaa tortut graavilohiviipaleilla sekä tillillä.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 10 torttua

Spread the love