Hunajameloni ja serranonkinkku

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1649

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

1 hunajameloni

2 pakettia ilmakuivattua kinkkua

ripaus mustapippuria ja sormisuolaa

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässäpä ihanaa naposteltavaa illanistujaisiin! Tämä herkku maistuu myös Rosan viiniasiantuntijoille. Voit käyttää serranonkinkkua tai muuta ilmakuivattua kinkkua.

 

1. Halkaise meloni ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa melonista kuorettomia lohkoja ja jätä ne leikkuulaudalle odottamaan.

 

2. Kiedo jokaisen melonin ympärille joko kokonainen tai pitkittäin puolitettu kinkku. Mausta pippurilla ja sormisuolalla.

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4-6

Spread the love