Härkäpapu-burritot

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

899

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

1 paketti vehnätortilloja
150 g kaura creme fraiche

 

Härkäpaputäyte
1 paketti Härkis- härkäpapuvalmistetta
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
1 punainen paprika
öljyä paistamiseen
1 tl juustokuminaa
½ tl savupaprikaa
1 tölkki tomaattimurskaa
2 dl liotettuja punaisia linssejä
ripaus suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Laita uuni kuumenemaan 200C asteeseen.

 

2. Kuori ja hienonna punasipuli, valkosipuli ja chili. Suikaloi paprika.

 

3. Ruskista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä ja lisää Härkis, kun sipulit ovat pehmentyneet. Paista hetki, jotta Härkis vähän rapeutuu ja lisää mausteet.

 

4. Lisää pannulle tomaattimurska ja liotetut linssit. Hauduta seosta kannen alla keskilämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä. Mausta suolalla ja tarkista maku.

 

5. Lämmitä tortilloja joko mikrossa, uunissa tai pannulla, jotta niiden rakenne hieman pehmenee. Näin tortillat on helpompi kääriä. Lisää kauhalliset täytettä sekä creme fraichea tortilloihin ja kääri niin, että rullat on helppo syödä.

 

Tarjoile esimerkiksi mausteisen tomaattisalsan, tuoresalaatin ja tuoreen limen kanssa.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Noin 2,80€ per annos