Grillikyljykset

1152

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

1152

1,0 l

Quinta da Espiga Reserva muovipullo

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

600 g porsaankyljyksiä

2 rkl öljyä

½ punainen paprika hienonnettuna

1 rkl viinietikkaa

1 rkl siirappia

1 rkl chilijauhetta

½ rkl kuivattua rosmariinia

1 tl raastettua inkivääriä

1 valkosipulinkynsi

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Nämä maukkaat grillikyljykset kruunaavat kesän grillibileet! Tämän annoksen lisukkeeksi sopii täydellisesti itse tehty coleslaw ja hyvä punaviini.

 

1. Valmista marinadi; puhdista ja hienonna paprika, kuori ja raasta inkivääri. Sekoita keskenään paprika, viinietikka, siirappi, chilijauhe, rosmariini ja inkivääri. Purista mukaan valkosipuli. Laita kyljykset marinadiin ja anna maustua mielellään yön yli. Peitä marinointikulho tiukasti muovikelmulla, ettei marinadin tuoksu tartu jääkaappiin.

 

2. Grillaa kyljykset mureiksi ja mehukkaiksi, noin neljä minuuttia molemmin puolin. Vahdi niitä grillauksen ajan!

 

Valmistusaika: 30 min (+marinointi)

Annosmäärä: 4