Coleslaw-salaatti

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

1399

750 ml

Gran Marius Reserva Selección

Espanja > DO Almansa

-%

Ainekset

700 g varhaiskaalia
3 porkkanaa
nippu kevätsipulia

 

Kastike
2 dl kreikkalaista jogurttia
2 tl valkoviinietikkaa
suolaa

mustapippuria
1 tl vahvaa sinappia

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Coleslaw sopii erityisen hyvin liharuokien kanssa.

1. Raasta kaali ja kuoritut porkkanat karkealla terällä. Voit myös leikata kaalin veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipulit.

 

2. Sekoita kasvikset laakeassa kulhossa.

 

3. Yhdistä kastikeainekset ensin keskenään ja lisää sitten salaattiin. Sekoita hyvin, ja anna maustua jääkaapissa.

 

Tarjoile esimerkiksi burgereiden tai grillattujen lihojen kyljessä.

 

Valmistusaika: 30 min
Kuusi annosta