Ainekset
1 pkt tortillalettuja
1 mango
3 chiliä
5 valkosipulinkynttä
1 pkt (180 g) katkarapuja
1 sitruuna
1 lime
voita paistamiseen
suolaa ja pippuria
paprikajauhetta
korianteria
VALMISTUSOHJE
Espanjasta tuttu tapas nimeltään gambas pil pil eli valkosipulissa ja chilissä paistetut katkaravut. Nämä katkaravut ovat tällä kertaa päässeet raikkaan tacon täytteeksi! Katkarapujen lisäksi tacon väliin valmistetaan ihana mangotäyte tuoreesta mangosta.
1. Sulata katkaravut, valuta ja kuivaa.
2. Valmista mangotäyte. Leikkaa mangoa, chiliä ja korianteria. Yhdistä ainesosat kulhossa. Purista limen mehua sekaan.
3. Laita pannulle voita, chiliä ja valkosipulia. Paista keskilämmöllä ja lisää katkaravut sekaan. Mausta paprikajauheella, suolalla sekä pippurilla. Purista hieman sitruunan mehua katkarapujen päälle. Anna katkarapujen olla pannulla vain hetken, jotta ne eivät sitkisty.
4. Lämmitä tacoletut pannulla. Sitten voit kasata tacot, pohjalle mangotäyte ja sitten gambas pil pil-katkaravut. Koristele korianterilla ja limen viipaleella. Halutessasi voit lisätä myös salsaa!
Annosmäärä: 2 hlölle
Valmistusaika: 30 min