Gambas pil pil-tacot

1298

750 ml

Riesberg DRTY Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

1298

750 ml

Riesberg DRTY Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

1 pkt tortillalettuja 1 mango 3 chiliä 5 valkosipulinkynttä 1 pkt (180 g) katkarapuja 1 sitruuna 1 lime voita paistamiseen suolaa ja pippuria paprikajauhetta korianteria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Espanjasta tuttu tapas nimeltään gambas pil pil eli valkosipulissa ja chilissä paistetut katkaravut. Nämä katkaravut ovat tällä kertaa päässeet raikkaan tacon täytteeksi! Katkarapujen lisäksi tacon väliin valmistetaan ihana mangotäyte tuoreesta mangosta. 

 

1. Sulata katkaravut, valuta ja kuivaa.

 

2. Valmista mangotäyte. Leikkaa mangoa, chiliä ja korianteria. Yhdistä ainesosat kulhossa. Purista limen mehua sekaan.

 

3. Laita pannulle voita, chiliä ja valkosipulia. Paista keskilämmöllä ja lisää katkaravut sekaan. Mausta paprikajauheella, suolalla sekä pippurilla. Purista hieman sitruunan mehua katkarapujen päälle. Anna katkarapujen olla pannulla vain hetken, jotta ne eivät sitkisty.

 

4.  Lämmitä tacoletut pannulla. Sitten voit kasata tacot, pohjalle mangotäyte ja sitten gambas pil pil-katkaravut. Koristele korianterilla ja limen viipaleella. Halutessasi voit lisätä myös salsaa!

 

Annosmäärä: 2 hlölle

Valmistusaika: 30 min

Spread the love