Feta-paprikapiirakka

1099

750 ml

Pizzolato Spumante d’Italia Dry

Italia

-%

1099

750 ml

Pizzolato Spumante d’Italia Dry

Italia

-%

Ainekset

1 pkt piirakkataikinaa (pakaste)

 

Täyte
1 sipuli
1 rkl oliviiöljyä
3 kiinteää tomaattia
1 punainen paprika
1 tlk salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
10-20 kivettömiä oliiveja
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1 tl basilikaa
1 1/2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.

 

2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli kuumassa pannussa öljymarinadissa. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika.

 

3. Voitele piirakkavuoka. Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta juustot ja oliivit. Levitä täyteainekset vuokaan.

 

4. Kaada päälle ruokakerma-kananmunaseos. Ripottele piirakan pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.

 

5. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

 

6-8 annospalaa
Valmistusaika: 1h