Feta-paprikapiirakka

969

1 L

Espiritu de Chile Viajero Syrah Cabernet kartonkitölkki

Chile

-%

969

1 L

Espiritu de Chile Viajero Syrah Cabernet kartonkitölkki

Chile

-%

Ainekset

1 pkt piirakkataikinaa (pakaste)

 

TÄYTE
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
3 kiinteää tomaattia
1 punainen paprika
200 g fetajuustoa
10-20 kivetöntä oliivia

2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa

1 tl basilikaa
1,5 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä helppo suolainen piirakka maistuu ihan arkiruokana tai osana juhlatarjoiluja. Rosan viiniasiantuntija Jens totesi, että tähän piirakkaan voi myös hyvin hyödyntää muitakin jääkaapin perälle jääneitä kasviksia!

 

1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Itse tehdyn piirakkapohjan reseptin löydät täältä!

 

2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulisilppua kuumalla pannulla öljyssä. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika, ja lisää pannulle muutamaksi minuutiksi paistumaan.

 

3. Voitele piirakkavuoka. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta oliivit sekä fetajuustosta loput öljyt pois ja lisää ainekset vuokaan.

 

4. Riko munien rakenne kulhossa haarukalla, sekoita mukaan ruokakerma. Kaada piirakan päälle tasaisesti ruokakerma-kananmunaseos. Ripottele pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.

 

5. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

 

Valmistusaika: 1 h

Annosmäärä: 6-8