Feta-paprikapiirakka

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa >Pfalz

-%

Ainekset

1 pkt piirakkataikinaa (pakaste)

 

Täyte
1 sipuli
1 rkl oliviiöljyä
3 kiinteää tomaattia
1 punainen paprika
1 tlk salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
10-20 kivettömiä oliiveja
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1 tl basilikaa
1,5 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.

 

2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia kuumassa pannussa öljymarinadissa. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika ja lisää pannulle muutamaksi minuutiksi.

 

3. Voitele piirakkavuoka. Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta juustot ja oliivit. Levitä täyteainekset vuokaan.

 

4. Kaada päälle ruokakerma-kananmunaseos. Ripottele piirakan pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.

 

5. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

 

Valmistusaika: 1h

Annosmäärä: 6-8