Dan dan -nuudelit

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

400 g sika-nautajauheliha
kourallinen kevätsipulia
kourallinen maapähkinöitä
200 g munanuudeleita
2 rkl rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä
koristeluun tuore korianteri

 

KASTIKE
1 rkl maapähkinävoi
1 rkl hoisin-kastike
1 rkl hunaja
2 tl soijakastike
2 tl riisiviinietikka

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässä tulee Rosan versio kiinalaisista dan dan -nuudeleista!

 

1. Pilko kevätsipuli ja rouhi maapähkinät. Keitä munanuudelit.

 

2. Laita paistinpannulle rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä ja lisää jauheliha. Painele jauheliha lastalla muruksi.

 

3. Lisää jauhelihan joukkoon kevätsipuli ja paista kypsäksi. Valmistele tällä välin kastike maapähkinävoista, hoisin-kastikkeesta, hunajasta, soijakastikkeesta sekä riisiviinietikasta. Sekoita.

 

4. Lisää kypsän jauhelihan sekaan nuudelit sekä kastike. Sekoita ja viimeistele annos maapähkinöillä, korianterilla ja halutessasi vielä chilillä.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4

Spread the love