Ainekset
400 g sika-nautajauheliha
kourallinen kevätsipulia
kourallinen maapähkinöitä
200 g munanuudeleita
2 rkl rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä
koristeluun tuore korianteri
KASTIKE
1 rkl maapähkinävoi
1 rkl hoisin-kastike
1 rkl hunaja
2 tl soijakastike
2 tl riisiviinietikka
VALMISTUSOHJE
Tässä tulee Rosan versio kiinalaisista dan dan -nuudeleista!
1. Pilko kevätsipuli ja rouhi maapähkinät. Keitä munanuudelit.
2. Laita paistinpannulle rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä ja lisää jauheliha. Painele jauheliha lastalla muruksi.
3. Lisää jauhelihan joukkoon kevätsipuli ja paista kypsäksi. Valmistele tällä välin kastike maapähkinävoista, hoisin-kastikkeesta, hunajasta, soijakastikkeesta sekä riisiviinietikasta. Sekoita.
4. Lisää kypsän jauhelihan sekaan nuudelit sekä kastike. Sekoita ja viimeistele annos maapähkinöillä, korianterilla ja halutessasi vielä chilillä.
Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4