Bolognese härkäpapurouheesta

2098

750 ml

Cafaggio Chianti Classico

Italia > DOCG Chianti Classico

-%

2098

750 ml

Cafaggio Chianti Classico

Italia > DOCG Chianti Classico

-%

Ainekset

Spagettia (tai muuta pastaa) 

 

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 sellerinvarsi
2 rkl öljyä
1  purkki tomaattimurskaa
2 dl härkäpapurouhetta
2 tl ruokosokeria
mustapippuria ja suolaa

 

vegaanista parmesaanityylistä raastetta
tuoretta basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Härkäpapurouhe on kotimainen vastine soijarouheelle. Härkäpapu on yksi vanhimmista kotimaisista viljelykasveista ja se siis sisältää jopa 30% proteiinia!

 

1. Kuori ja hienonna sipulit ja selleri. Huuhtele härkäpapurouhe juoksevalla vedellä. Kuullota kasviksia hetken aikaa öljyssä pannulla ja lisää tomaattimurska ja härkäpapurouhe. Keitä kastiketta hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia.

 

2. Keitä sillä aikaa spagetti suolavedessä melkein kypsäksi pakkauksen ohjeiden mukaan. Siivilöi spagetit ja sekoita kastikkeen joukkoon haudutuksen loppuvaiheessa. Tarkista, että härkäpapurouhe on kypsää ja mausta kastike suolalla ja pippurilla.

 

Tarjoile härkäpapubolognese vegaanisen parmesaaniraasteen ja tuoreen basilikan kanssa.

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 2