Blinit

1319

750 ml

Bestheim Cremant d'Alsace Brut Premium

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

1319

750 ml

Bestheim Cremant d'Alsace Brut Premium

Bestheim Cremant d’Alsace Brut Premium

Ranska > AC Crémant d'Alsace

Ainekset

Blinitaikina: 5 dl täysmaitoa 25 g hiivaa 2,5 dl tattarijauhoja 1 1/4 dl vehnäjauhoja 3  keltuaista 3  valkuaista 200 g kermaviiliä 0,5 tl suolaa Paistamiseen kirkastettua voita Tarjoiluun: mätiä 2 prk smetanaa 3 sipulia hiennonnettuna tilliä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Blinit, nuo venäläisen keittiön ikiklassikot!

Perinteisten blinien herkullinen maku perustuu tattarijauhoihin sekä valmistustapaan, jossa paksu lettutaikina käytetään hiivan avulla.

Aloita blinien valmistaminen liottamalla hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Varaa riittävän tilava kulho, koska taikina kohoaa. Vatkaa joukkoon tattari- ja vehnäjauhot. Anna seoksen kohota n. 1 t.