Bataattiranskalaiset

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

868

750 ml

2u Duas Uvas

Portugali >Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

2 keskikokoista bataattia
2 rkl maizenaa
1–2 tl sormisuolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl rypsiöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa, ja ovat mainio vaihtoehto ranskalaisille perunoille!

 

1. Kuori bataatti, mutta voit myös pestä sen juuriharjalla. Leikkaa bataatit pitkiksi, reilun sentin paksuisiksi tikuiksi ranskanperunoiden tapaan.

 

2. Pane bataatit kulhoon, lisää maizena ja mausteet, ja sekoita. Kääntele öljy joukkoon.

 

3. Asettele bataattitikut väljästi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kääntele välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti. Kypsennä bataattiranskalaiset tarvittaessa kahdessa erässä.

 

Valmistusaika: 45 min

Annosmäärä: 6