Basilikainen kasvis-makaronilaatikko härkiksestä

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

849

750 ml

Espíritu de Chile Shiraz Cabernet

Chile > Valle Central

Ainekset

1 pss täysjyvämakaronia TÄYTE: 1 rs härkis- tai muuta härkäpapuvalmistetta 1 sipuli 2 kpl valkosipulinkynsiä 1 rkl voita ja öljyä suolaa ja pippuria MUNAMAITO 2 dl Kaura kasvirasvasekoitetta + saman verran vettä 3 kananmunaa 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja 1 dl basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Härkis-makaronilaatikko on maukas ja täyttävä kasvisruoka koko perheelle!

1. Esilämmitä uuni 180c asteeseen.

2. Keitä makaroneja pakkauksen ohjeiden mukaan suolavedessä. Valuta ja laita sivuun.

3. Valmista täyte: Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita voi-öljy seoksessa ja lisää härkis sekä mausteet. Härkis on itsessään jo kypsä tuote, joka vaatii vain nopean lämmittämisen – älä siis paista seosta turhan pitkään.

4. Valmista munamaito: Riko kananmunien rakenne rikki haarukalla sekoituskulhossa ja lisää joukkoon kaurakerma. Huuhtele kermapurkki vedellä ja kaada vesi myös munamaitomassan joukkoon. Saksi joukkoon aurinkokuivatut tomaatit sekä basilika.

5. Sekoita laakeassa uunivuoassa makaronit ja härkäpapuseos. Kaada päälle munamassa. Paista uunissa 30 minuuttia.

6. Anna makaronilaatikon vetäytyä hetken ennen tarjoilua ja koristele annokset tuoreilla basilikan lehdillä.

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4-5