Astetta parempi nakkikastike

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

Ainekset

1 pkt raakamakkaraa (n. 250-300g)

1 punasipuli

1 suolakurkku

2 dl ruokakerma

1 tl tomaattipyre

1 tl sinappi

1 tl hunajaa

loraus soijakastiketta

ripaus pippuria

tuore persilja koristeluun   

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kotiruokaklassikko nakkikastike saa uusia vivahteita raakamakkarasta ja suolakurkusta!

 

1. Paloittele sipuli, raakamakkarat ja suolakurkku. Voit käyttää mitä tahansa raakamakkaraa oman makusi mukaan.

 

2. Kuullota pannulla sipulit voissa ja lisää joukkoon makkarakuutiot. Lisää kerma, tomaattipyre ja sinappi. Sekoita hyvin ja anna poreilla hiljalleen.

 

3. Mausta pippurilla, soijakastikkeella ja hunajalla. Lisää viimeisenä joukkoon suolakurkut.

 

Tarjoile esimerkiksi perunamuusin kanssa ja koristele annos tuoreella persiljalla!

 

Annosmäärä: 2-4

Valmistusaika: 20 min

Spread the love