Katkarapuleipä aasialaisella twistillä

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1298

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 ps paahtoleipää

1 ps (180g) katkarapuja

1 prk (150g) ranskankermaa

1 rkl majoneesia

2 tl inkivääritahnaa

2 valkosipulinkynttä

1 chili

1 punasipuli

1 limen mehu

1 tl sriracha-chilikastiketta

voita paistamiseen

korianteria, chiliä ja limeä koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Toast skagen on monelle tuttu, mutta tässä tapauksessa klassikkoresepti saa uuden twistin! Resepti saa uudenlaista makua chilistä, inkivääristä ja korianterista. Makua raikastaa limen mehu. Tästä annoksesta ei makua puutu!

 

1. Aloita katkaraputäytteen valmistamisella. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut.

 

2. Laita katkarapujen sekaan ranskankerma ja majoneesi.

 

3. Pilko chili, valkosipuli, inkivääri ja sekoita katkaraputäytteen sekaan. Voit myös käyttää valmista inkivääritahnaa.

 

4. Mausta seos vielä srirachalla sekä limen mehulla. Srirachaa voit laittaa oman maun mukaan tai jättää kokonaan pois, jos et pidä niin kovasti tulisuudesta.

 

5. Laita pannulle nokare voita ja paista leivät mukavan rapeiksi. Voit myös vaihtoehtoisesti valmistaa leivät paahtimessa.

 

6. Asettele katkaraputäyte tasaisesti leipien päälle, laita reilusti korianteria päälle sekä limen lohko koristeeksi ja nauti!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: Täytettä riittää 5 leivälle.

Spread the love