Ainekset
4 vasikan ulkofileepihviä
suolaa
voita
öljyä
2 rkl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 dl korppujauhoja
Koristeluun:
sitruunaviipaleita
4 anjovisfileetä
1 rkl kapriksia
VALMISTUSOHJE
Wieninleikkeen salaisuus on rapea leivitys ja laadukas vasikanliha!
Pihvit valmistuvat nopeasti pannulla.
1. Riko lautaselle kananmuna ja vatkaa sen rakenne rikki. Levitä yhdelle lautaselle vehnäjauhot ja toiselle korppujauheet.
2. Mausta pihvit suolalla ja kääntele ne vehnäjauhoissa lautasella. Kasta pihvit sen jälkeen kananmunaan. Kasta pihvit vielä lopuksi korppujauhoihin.
3. Kuumenna pannulla voin ja öljyn seosta. Paista pihvejä keskilämmöllä molemmin puolin noin neljä minuuttia. Nosta valmiit pihvit tarjoiluvadille.
Tarjoile wieninleike perinteiseen tapaan sitruunan, kapristen ja anjovisten kera.
Valmistusaika: 20 min.
Annosmäärä: 4