Vuolukana-quesadillat

3198

2899

3,0 l

Big Mouth Luscious White hanapakkaus

Etelä-Afrikka > WO Western Cape

-9%

3198

2899

3,0 l

Big Mouth Luscious White hanapakkaus

Etelä-Afrikka > WO Western Cape

-9%

Ainekset

VUOLUKANATÄYTE
1 paketti pekonia
1 rasia vuolukanaa
1 purkki tuoresalsaa
1 paprika
1 tl oreganoa

suolaa ja pippuria

8 vehnätortillaa
1 pussi juustoraastetta
öljyä paistamiseen

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rapeat quesadillat sopivat niin lounaaksi kuin vaikkapa illanistujaisiin tarjolle! Täytteitä voit soveltaa mielin määrin omaan makuun sopivaksi.

 

1. Saksi kuumalle pannulle pekoni ja ruskista. Lisää pannulle vuolukana ja paista muutama minuutti pekonirasvassa.

 

2. Kun broileri on ruskistunut kevyesti, kaada pannulle tuoresalsa ja hienonna mukaan paprika. Lisää joukkoon mausteet ja anna hautua keskilämmöllä noin 5 minuuttia.

 

3. Kuumenna isolla pannulla öljy. Lisää pannulle tortilla ja kuorruta se juustoraasteella. Levitä päälle neljäsosa täytteestä ja peitä toisella tortillalla. Paista kovalla lämmöllä muutama minuutti molemmilta puolilta. Paista vielä hetki ja nosta quesadilla tarjoilulautaselle jäähtymään.

 

4. Toista, kunnes olet paistanut kaikki neljä quesadillaa. Leikkaa jäähtyneet vuolukanaiset quesadillat kiiloiksi ja nauti!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 4