Vuohenjuusto-kurpitsavuoka

1258

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1258

750 ml

Viva Valentina Organic Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

1 kg kurpitsaa

100 g vuohenjuustoa

50 g saksanpähkinöitä

20 g voita

1 dl kermaa

ripaus raastettua muskottia

timjamia tai salviaa

suolaa

mustapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 200 asteiseksi.

 

1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Laita kuutiot uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä, kunnes ne ovat mukavan pehmeitä.

 

2. Soseuta kurpitsat uunivuoassa ja lisää joukkoon voita ja kermaa. Sekoita kunnolla.

 

3. Lisää saksanpähkinät, mausteet, hienonnetut yrtit ja vuohenjuusto muruina kurpitsan joukkoon ja sekoita vielä kerran kunnolla. Anna kypsentyä uunissa noin 15 minuuttia.

 

Tarjoile vaikka raikkaan vihersalaatin kera.

 

Valmistusaika: 60min

Annosmäärä: 6