Vihreä fetapasta

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

300 g pastaa

 

VIHREÄ KASTIKE

1 avokado

1 kourallinen pinaattia

1-2 valkosipulinkynttä

200 g herne

tuore basilika

loraus oliiviöljyä

1 limen mehut

suolaa & pippuria

200 g fetaa

 

VIIMEISTELYYN

fetaa

tuore basilika

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Vihreä fetapasta valmistuu 15 minuutissa! Tähän reseptiin on helppo upottaa kasviksia, jotka muuten jäisi syömättä.

 

1. Aloita keittämällä pasta.

 

2. Sillä välin kun pasta keittyy, yhdistä blenderissä kaikki kastikkeen ainesosat ja soseuta tasaiseksi. Jätä pieni pala fetaa annoksen viimeistelyyn.

 

3. Lisää vihreä kastike kypsän valutetun pastan joukkoon ja murusta fetajuustoa päälle. Näin helppoa se oli!

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4

Spread the love