Vegaaninen Paneer kosel

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

Ainekset

1 pieni bataatti
3 valkosipulin kynttä
öljyä paistamiseen
3 dl kasvislientä
1 rkl inkivääriä
1 tl murskattuja korianterin siemeniä
1 tl garam masalaa
1 tl kanelia
400 g tomaattimurskaa, chili
1 tl hunajaa tai sokeria
suolaa
1 dl liotettuja cashewpähkinöitä + liemi
1 purkki kaurakermaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Kuori ja pilko bataatti karkeiksi paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja paista molempia hetki öljyssä paistinpannulla.

 

2. Lisää kasvisliemi ja kypsennä bataatteja kevyesti sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää inkivääri, mausteet ja tomaattimurska, ja jatka kuumentamista kunnes bataatit ovat pehmeitä. Mausta joko sokerilla tai hunajalla ja suolalla.

 

3. Aja cashewpähkinät liotusvesineen tasaiseksi kaurakerman kanssa sauvasekoittimella. Lisää syntynyt cashewkerma kastikkeen joukkoon ja anna kiehahtaa. Ota pannu pois liedeltä.

 

Tarjoile vegaaninen kastike esimerkiksi keitetyn riisin kanssa. Koristele halutessasi korianterin lehdillä tai siemenillä.

 

Tarjoile lisäksi itse tehtyä Naan-leipää!
Resepti tästä.

 

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4