Värikkäät retiisitacot

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

-%

Ainekset

1 paketti tortilloja

 

Pikkelöidyt retiisit
150 g retiisejä
¾ dl vettä
½ dl sokeria
¼ dl väkiviinaetikkaa

 

Täytteet
2 kypsää avocadoa
1 limen mehu
salaatinlehtiä
tuoretta persiljaa
150 g creme fraice
1 kourallinen mustia seesaminsiemeniä
½ pakettia hummusta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele retiisit: Kiehauta keskenään vesi, sokeri ja väkiviinietikka ja jäähdytä neste. Upota liemeen ohueksi viipaloidut retiisit ja anna maustua jääkaapissa.

 

2. Valmistele muut täytteet: Leikkaa avocado puoliksi, poista kivi ja kaavi sisus irti lusikalla ja laita se kulhoon. Kaada joukkoon limenmehu. Pese ja leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi. Hienonna persilja.

 

3. Kokoa tacot: levitä hummusta lusikalla tortillojen pohjalle, creme fraichea keskelle, sitten salaatinlehtiä, avocadoa ja marinoidut retiisit. Koristele persiljalla sekä seesaminsiemenillä ja kääri tacotortillat rullalle. Tarjoile sellaisenaan!

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4