Värikkäät retiisi-tacot

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

849

750 ml

Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer

Chile > Valle Central

Ainekset

1 paketti tortilloja PIKKELÖIDYT RETIISIT: 150 g retiisejä ¾ dl vettä ½ dl sokeria ¼ dl väkiviinaetikkaa TÄYTTEET: 2 kypsää avocadoa 1 limen mehu salaatinlehtiä tuoretta persiljaa 150 g creme fraice 1 kourallinen mustia seesaminsiemeniä ½ pakettia hummusta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele retiisit: Kiehauta keskenään vesi, sokeri ja väkiviinietikka ja jäähdytä neste. Upota liemeen ohueksi viipaloidut retiisit ja anna maustua jääkaapissa.

2. Valmistele muut täytteet: Leikkaa avocado puoliksi, poista kivi ja kaavi sisus irti lusikalla ja laita se kulhoon. Kaada joukkoon limenmehu. Pese ja leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi. Hienonna persilja.

3. Kokoa tacot: levitä hummusta lusikalla tortillojen pohjalle, creme fraichea keskelle, sitten salaatinlehtiä, avocadoa ja marinoidut retiisit. Koristele persiljalla sekä seesaminsiemenillä ja kääri tacotortillat rullalle. Tarjoile sellaisenaan!

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4