Vaniljainen uunijäätelö

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

1 valmis sokerikakkupohja
4 rkl lakkahilloa
4 palloa vaniljajäätelöä
1 rasia tuoreita vadelmia
200 g valkuaisia
100 g sokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Oletko jo kokeillut herkullista uunijäätelöä? 

 

1. Esilämmitä uuni 185C asteeseen.

 

2. Leikkaa ympyrämuotilla neljä samankokoista kiekkoa sokerikakkupohjasta ja laita ne voideltuihin annosvuokiin. Lusikoi päälle 1 rkl lakkahilloa, iso pallo vaniljajäätelöä ja peittele jäätelö tuoreilla vadelmilla.
Siirrä vuoat hetkeksi pakastimeen odottamaan.

 

3. Mittaa valkuaiset monitoimikoneen kulhoon ja lisää sokeria 1/3 kerrallaan kokoajan sekoittaen. Kauho syntynyt marenki suoraan pursotinpussiin ja pursota kohmeisten jäätelöannosten päälle kaunis marenkihuippu.

 

4. Paista uunijäätelöitä 7 minuuttia kuumassa uunissa, kunnes marenki on hieman saanut väriä. Tarjoile heti, sillä muuten jäätelö ehtii sulaa marengin alla!

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 4