Valkosipulileipä rieskasta

1498

750 ml

Viva Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Viva Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

1 ps rieskaa

2-3 valkosipulinkynttä

200g voita sulatettuna

yrttejä oman mielen mukaan

1 ps juustoraastetta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valkosipulileipä on ihanan koukuttava lisuke esimerkiksi keiton tai muun ruoan kylkeen. Tällä kertaa tehdään helppo valkosipulileipä rieskasta!

 

1. Sulata voita ja raasta sekaan valkosipulia. Lisää joukkoon haluamiasi yrttejä.

 

2. Sivele valkosipulivoita rieskojen päälle. Ripottele myös juustoraastetta, me käytimme 2 eri juustoa: parmesaania sekä mozzarellaraastetta.

 

3. Laita uuniin 200 asteeseen, kunnes leivät ovat saaneet väriä ja rapeutta. Noin 5-10 min riittänee.

 

Valmistusaika: 15 min

Spread the love