Valkosipulietanat

4998

750 ml

Drappier Blanc de Blancs Champagne Brut

Ranska > Champagne

4998

750 ml

Drappier Blanc de Blancs Champagne Brut

Ranska > Champagne

Ainekset

1 prk etanoita 150 g voita 4 valkosipulin kynttä 2 tl sitruunan mehua ½ dl hienonnettua persiljaa mustapippuria suolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kaada etanat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä, valuta.
Sekoita voi, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja persilja tasaiseksi tahnaksi, mausta pippurilla ja suolalla.
Voit valmistaa etanat etanapannuissa tai puhtaissa etanan kuorikotiloissa. Jos käytät kuorikotiloita, kiehauta ne ensin ja aseta tukevasti pystyyn karkean suolan päälle uunivuokaan. Laita etanat etanapannun koloihin tai kuorikotiloiden pohjalle. Täytä pannujen kolot valkosipulivoilla.
Kuumenna etanoita uunissa muutama min, kunnes täyte alkaa kiehua. Tarjoa rapeakuorisen patongin kanssa.

Valmistusaika: 20 min
Neljä annosta