Maailman mautValkosipulietanat 49 98 750 ml Drappier Blanc de Blancs Champagne BrutRanska > Champagne VIINISUOSITUS AINEKSET1 prk etanoita 150 g voita 4 valkosipulin kynttä 2 tl sitruunan mehua ½ dl hienonnettua persiljaa mustapippuria suolaa VALMISTUS VALMISTUS Kaada etanat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä, valuta. Sekoita voi, murskatut valkosipulinkynnet, sitruunamehu ja persilja tasaiseksi tahnaksi, mausta pippurilla ja suolalla. Voit valmistaa etanat etanapannuissa tai puhtaissa etanan kuorikotiloissa. Jos käytät kuorikotiloita, kiehauta ne ensin ja aseta tukevasti pystyyn karkean suolan päälle uunivuokaan. Laita etanat etanapannun koloihin tai kuorikotiloiden pohjalle. Täytä pannujen kolot valkosipulivoilla. Kuumenna etanoita uunissa muutama min, kunnes täyte alkaa kiehua. Tarjoa rapeakuorisen patongin kanssa.Valmistusaika: 20 min Neljä annosta | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 7 joulukuun, 2017
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Perinteinen kaalikeitto Perinteinen nakkikeitto Vadelmagraavattua siikaa ja vihersalaattia Arktinen Salvatore -kalakeitto Paistettua kilohailia ja lanttumajoneesia Täysjyvä-kalkkuna subi Suklaafondantit mikrossa Juustoinen mifu-jauhislaatikko Paahdettu pähkinäinen valkosipulikeitto Perinteinen lihakeitto Paistettua taimenta ja perunalunta Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat