Uuniperuna savulohitäytteellä

1127

1 L

Valcatrina Branco muovipullo

Portugali

1127

1 L

Valcatrina Branco muovipullo

Portugali

Ainekset

Uuniperunat: 2 isoa uuniperunaa per aikuinen (esim. rosamunda-lajiketta) Savulohitäyte: 200 g lämminsavulohta 1 dl suolakurkkukuutioita 1 kovaksi keitetty kananmuna pilkottuna 1 rkl sinappia 2 rkl tilliä hienonnettuna 100 g maustamatonta tuorejuustoa 3 rkl ranskankermaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tarjoile uuniperunat raikkaan salaatin kanssa.

Pistele perunoihin muutama reikä haarukalla, etteivät ne  rikkoudu uunissa.
Kypsennä perunoita 175-asteisessa uunissa 1-1½ tuntia, riippuen perunoiden koosta.
Ota perunat uunista ja anna niiden jäähtyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Leikkaa perunaan ristiviilto ja paina peruna auki.
Valmista  täytteet sillä aikaa, kun perunat ovat uunissa.
Sekoita ainekset keskenään.

Valmistusaika: 5 min. + perunan paistoaika n. 1 t.
Neljä annosta.