Uunifetapasta

1449

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

1449

750 ml

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve

Ranska > AC Alsace

-%

Ainekset

250 g pastaa
200 g fetajuusto
1 dl oliiviöljyä
1 punainen chili
1 rasia kirsikkatomaatteja
pippuria
ripaus suolaa
basilikaa tai muita yrttejä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Uunifetapasta on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa, eikä ihme – tämä pasta on helppo ja herkullinen! Alkuperäisen reseptin on kehitellyt Liemessä-bloggaaja.

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

 

2. Laita feta uunivuokaan keskelle ja ympärille kirsikkatomaatteja. Pilko myös valkosipulia, basilikaa ja chiliä mukaan. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Ripottele reilusti oliiviöljyä päälle. Voit käyttää basilikan sijaan myös muita mieluisia yrttejä.

 

2. Laita uuniin noin 15-20 minuutiksi, kunnes tomaatit ovat hieman paahtuneet ja pehmenneet.

 

3. Keitä tällä välin pasta. Voit käyttää oikeastaan mitä vaan haluamaasi pastaa esim. spagetti tai penne.

 

4. Nosta uunivuoka uunista ja laita pasta fetan ja tomaattien sekaan. Sekoita hyvin. Koristele basilikalla!

 

Annosmäärä: 3

Valmistusaika: 30 min

Noin 1,20€ per annos