Unelmatorttu

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

Ainekset

4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE
100g voita tai margariinia
1 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
½ rasiaa
maustamatonta tuorejuustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Perinteinen unelmatorttu on upea leivonnainen, jonka valmistus on todella nopeaa! 

 

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja käännä taikina varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille, paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin seitsemän minuuttia.

 

2. Kumoa kypsä kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Vatkaa täytteen ainekset keskenään ja levitä jäähtyneelle levylle.

 

3. Kääri unelmatorttu rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen. Anna unelmatortun vetäytyä jääkaapissa ennen leikkaamista.

 

Parhaimmillaan torttu on seuraavana päivänä!

Valmistusaika: 30 min
10 palaa